Integreringar & API kopplingar i Leadsmaskinen

Vi har byggt Leadsmaskinen för att enkelt kunna kopplas ihop med alla dina andra system och plattformar. Vi bygger konstant ut nya kopplingar från Leadsmaskinen, och det är vårt mål att kunna kopplas till alla system som har ett API. Vi har kommit en bit på vägen, men vi kommer fortsätta prioritera att bygga nya smarta kopplingar hela tiden.

Direkta kopplingar

Vissa system funkar extra bra med Leadsmaskinen, och vi vill då bygga vad som kallas för native kopplingar från vårt system till deras för att göra det så enkelt som möjligt för våra användare att koppla ihop systemen.

Pipedrive

Den första kopplingen vi gjorde i Leadsmaskinen var till Pipedrive, det är ett väldigt bra CRM system som har ett bra API och används av tusentals företag världen över.

Import
Du kan enkelt koppla ihop ditt Pipedrive konto med din Leadsmaskin och importera alla kontakter eller kontakter baserat på vissa kriterier till din kampanj.

Export
När en kontakt är färdig för att kontaktas av dina säljare, så kan du sätta upp en automatisk export från Leadsmaskinen till Pipedrive, som sätter upp en ny deal, en ny aktivitet och kopplar ihop allt med kontakten i fråga.

Mailchimp

Mailchimp är utan frågan det populäraste Mailsystemet för mindre företag och entreprenörer där ute. Vi har byggt ihop Leadsmaskinen med MailChimp för att göra det enkelt för dig att använda de största krafterna i båda systemen.

Import
Genom att lägga till din MailChimp API nyckel i Leadsmaskinen kan du importera kontakter från dina listor i MailChimp till din kampanj för att enkelt använda din Leadsmaskin för att konvertera dom till säljkvalificerade Leads.

Wordpress

Wordpress är världens mest använda CMS system, och det finns ingen anledning till att vi skulle uppfinna hjulet på nytt, därför har vi byggt ihop Leadsmaskinen med Wordpress så pass tätt att du kan skapa, redigera och ta bort dina landningssidor i Wordpress direkt från din Leadsmaskinen dashboard.

När du köper en Leadsmaskin så följer en Wordpress installation med för att göra det enkelt för dig att skapa landningssidor i dina kampanjer.

Neverbounce

Neverbounce är världens bästa verktyg för att rensa listor och verifiera e-post adresser, vi har även här byggt en direkt koppling så att du från din Leadsmaskin kan tvätta dina listor innan du skickar ut, detta för att säkra ditt rykte som och se till att du inte blir svartlistad eller markeras som en spammare. Neverbounce upptäcker ogiltiga e-post adresser, catch-all, dubletter i din lista och temporära adresser.

Du kan självklart exportera resultaten direkt från din Leadsmaskin efter tvätt för att överföra resultaten till dina andra system.

Zapier

Vi har kopplat ihop Leadsmaskinen med Zapier för att få tillgång till deras tusentals appar, och du kan enkelt koppla på vår App med deras riktigt stora utbud av appar. Genom att använda Zapier så kan du importera och exportera kontakter och leads till och från din Leadsmaskin. Du kan skapa riktigt smarta kopplingar till deras över 1000 appar och bygga upp ditt flöde precis som du själv önskar med dina olika system.