Goda Nyheter: Leadsmaskinens blogg är uppe

Goda Nyheter: Leadsmaskinens blogg är uppe

Leadsmaskinens blogg är en del av vår vision

Äntligen är Leadsmaskinens blogg uppe, och jag är så glad att få dig som ny läsare och är supertaggad att höra från dig!

Men först och främst vill jag gärna dela med mig lite om mig själv!

Vem är bakom Leadsmaskinens blogg?

I kort, mitt namn är Fleur, 37 år gammal och ansvar för vår veckoblogg ”Leadsmaskinen”. Jag har en Master i kommunikation från Chalmers Tekniska Högskola och jobbar som huvudredaktör med vår egen blogg och vårt eget Nyhetsbrev. Jag har erfarenhet från försäljning och marknadsföring från Sverige, USA och Frankrike…

Förutom Content Marketing, är mitt mål att skapa marknadsföringsaktiviteter som ökar varumärkeskännedom, lojalitet och konvertering.

Jag är också ansvarig för att driva trafiken och ha koll på vår Google Analytics data. Jag samarbetar med alla kollegor i Leadsmaskinen: Marknadsföring, försäljning och kundservice. Det hjälper mig att säkerställa bästa möjliga kundnöjdhet.

Varför du ska följa Leadsmaskinens blogg…

…är för att du ska få de senaste trenderna inom marknadsföring,  Marketing Automation, Inbound Marketing och försäljning baserat på våra erfarenheter och tester på området.

Tillsammans med mina kollegor strävar jag efter att ge kvalitativa råd och värdefull information! Vi vill gärna dela med oss av det vi är passionerade om och vill höra dina frågor, kommentarer eller helt enkelt när du vill att vi ska lyfta fram ett ämne.

Hur har Leadsmaskinens blogg startat?

Det började när mina kollegor Stefan, Ibrahim och Oscar tog fram det första utkastet till ”Leadsmaskinen” 2017. De var fast beslutna att skapa den enklaste men ändå mest effektiva kampanjplattformen för att driva sälj genom att  konvertera  kontakter till säljklara Leads. De pratade med hundratals företag om deras utmaningar i varje möte och varje samtal.

Vi hittade en grundläggande sanning: Säljarna spenderar minst 20% av sin tid i onödan på att filtrera Leads och ännu mer på potentiella kunder som visade sig inte vara tillräckligt kvalificerade och därmed aldrig ger någon försäljning, och dessutom jobbar säljarna väldigt hårt eftersom en säljprocess är enkel – i teorin. Men i praktiken är väldigt mycket under förändring på grund av ändrade köpbeteenden hos kunderna.

Då byggde vi Leadsmaskinen: Din kampanjplattform byggd för maximal konvertering utan något strul. Leadsmaskinen ger dig heta leads direkt!

Hör gärna av dig till oss som skriver Leadsmaskinens blogg!

Om du på något sätt behöver komma i kontakt eller har idéer att diskutera eller du vill bara säga ”hej”, klicka bara på ”kommentera” och vi återkommer så fort som möjligt.

Läs mer om Leadsmaskinen- det enklaste verktyg för leadsanskaffning!

Bästa hälsningar,

Fleur och Leadsmaskinen’s Team

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *